2016-04-05 08:34:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Elérkezik a várva várt pillanat

Napi horoszkóp április 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyében áll, a Mars a Nyilas jegyében látható. A felmerülő feladatokat nem halaszthatja máskorra, muszáj foglalkozni velük. Nyugodtan hagyja, hogy mások is segítsenek önnek, a közös munka mindenkinek örömet tud szerezni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Halak jegyében áll, a Mars a Nyilas jegyében van. Rengeteg a kötelessége, ám a probléma megoldásával még várnia kell. Próbálja meg elkerülni a vitákat, maradjon megfontolt, és őrizze meg a belső nyugalmát.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Halak jegyében maradt. Lehet, hogy egy konfliktushelyzetben önnek van igaza, és ezt be is akarja bizonyítani, de számítson a többiek ellenkezésére. Próbálja meg figyelembe venni mások érveit is!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Halak jegyében jár, a Mars a Nyilas jegyében látható. Sajnos ez a nap sok bosszúságot tartogat az ön számára. Szerencsére ön rendkívül találékony, így most is sikerrel veszi az akadályokat.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Sok bolygó áll az Oroszlán jegyében, így nincs oka panaszra. Végre elérkezik az a pillanat, amire oly régen várt, egy fontos tervével kapcsolatban a célvonalhoz érkezett. Továbbra is legyen szorgalmas és megbízható, végezze el a rutinfeladatokat is.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll, de a Mars és a Szaturnusz a Nyilas jegyében van. Most túl sok mindent akar egyszerre elintézni, ráadásul nem fogadja el mások segítségét sem. Az ön uralkodó bolygója, a Merkúr is rossz helyzetben áll, ma nehéz lesz megegyezésre jutnia.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Minden a legnagyobb rendben halad. Még a legnehezebb feladatot is könnyedén el tudja végezni, és döntéshelyzetben sem hezitál, magabiztosan halad a céljai felé. Az anyagiak tekintetében is kedvező napra számíthat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll, a Mars a Nyilas jegyében van. Fogadja el mások segítségét, főleg akkor, ha ön egyedülálló és más személyről is gondoskodnia kell. Jól jön ilyenkor egy barát, ismerős, vagy szomszéd.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Halak jegyében jár, és több bolygó áll a Kos jegyében is. Ma minden a tervei szerint alakul. Ha ön állást keres, akkor most egy nagyon jó ajánlatot fog kapni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Halak jegyében áll, a Mars a Nyilas jegyében van. Készüljön fel arra, hogy rengeteg tennivaló vár önre, ám ön nagyon jól osztja be az idejét, így elégedett lehet mindennel.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Halak jegyében áll, a Mars a Nyilas jegyében maradt. Könnyű és örömteli napra számíthat, gyorsan végez a feladataival és még szórakozásra is marad ideje.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll, a Mars a Nyilas jegyében látható. Ma sokan fordulnak önhöz tanácsért, segítségért. A családjában kialakult konfliktust néhány szóval elsimíthatja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: